DGK fotografie

Nieuws

Pop-up college Coronavaccins

4 februari hield hoogleraar vaccinologie Cécile van Els in Tivoli een pop-up college over de coronavaccins. Het event werd georganiseerd door MCM onder de bezielende leiding van Rosan Reusken die bovendien voor de introductie zorgde en de Q&A leidde.

Als fervent bezoeker van Tivoli die, zoals iedereen in Nederland, al bijna een jaar verstoken is van wat voor optredens dan ook, vond ik het heerlijk om weer in dat gebouw te zijn. Deze keer kon ik met een pasje vrij rondlopen, niet alleen waar ik normaal tijdens concerten loop maar ook backstage door de vele gangetjes en ruimtes waar anders onze idolen vertoeven. Al raak ik als notoire verdwaler veelvuldig de weg kwijt, ik had naast het pop-up college nog een andere missie, namelijk een foto voor de cover van de komende Vetscience. Het thema van deze Vetscience zou worden ‘gezond leven op het platteland en in de stad’, dus was ik opzoek naar een foto uitkijkend over de stad. Na vele dwalingen vond ik mijzelf ergens hoog in het gebouw in een donkere ruimte met een wand van glas uitkijkend over de stad en nam ik de eerste foto hieronder. Hierna volgde ik de broodkruimels terug naar de Pandora zaal waar het pop-up college zou worden gehouden.

“Wat is de status van de coronavaccins? Wat zijn de effecten van inenten op de korte termijn en daarna? Wat is er al bekend over de risico’s en nadelen, en wat weten we nog niet? Heb jij deze of andere prangende vragen? Of wil je een spoedcursus over de werking van vaccins? Tijdens het pop-up college over coronavaccins met hoogleraar vaccinologie Cécile van Els worden je vragen beantwoord.

Klik hier om het pop-up college terug te kijken.